Kišobran kolica- Kinderkraft pilot

Kada sam ostala trudna prvi put, pri gledanju kolica u obzir su dolazila samo ona 3u1, velika, ogromna, najogromnija kolica.

Uopšte nisam uzimala ni u razmatranje kišobran kolica. Jer kako za ime sveta beba prvo nam dete, a da nema spejs šatl od kolica?

Da mi je ova pamet i iskustvo, a ono vreme uzela bih kišobran kolica u startu. Prvo jer mi gde god da idemo idemo kolima, pa tek onda po gradu iskoristimo kolica.

Naša 3u1 kolica su se najviše vozala po dvorištu ili kad odem kod mojih pa pešaka zapucam do centra.

Elem, sa trećim detetom smo shvatili da 3u1 kolica više nemaju svrhu, jer pored 2 mala deteta još i njih da vučemo ne ide..

Onda sam ja traila, kopala, gledala, čitala i odlučila se za Kinderkraft pilot kolica.

Ljudi moji, žene drage, ja ne znam kako sam ja prethodnih godina živela bez njih, zašto sam se mučila sa onolikm kolicima, em gabaritna, em teška, em rastavi u delove, pa sastavi, a ova…Ova kolica se bukvalni rasklapaju i sklapaju sa jednom rukom.

Lagana da laganija biti ne mogu, prolaze svuda, imaju kaiš da se nose na ramenu, eto toliko su lagana. A u avionu staju u ručni prtljag. Mislim da je jasno sve.

Ko god ih je gurao rekao je da su kolica prva liga. I jesu, bez preterivanja.

Što se održavanja tiče i to je lagano. Naša su roze, ili se fleka obriše sundjerom, a ja sam letos umela crevom da ih isprskam, istljam sapunicom, sve se lako skida, budu kao nova. I brzo se suše.

Pre nego što kao i ja posegnete za ogromnim kolicima, dobro se zapitajte da li su vam potrebna, gde ćete ih voziti, kao i da li ćete imati mesto za odlaganje tolikih kolica.

Ja iskrena da budem o tome nisam razmišljala, samo sam gledala da su mi lepa na oko i da su ogromna, jer… Zašto da ne?

Iskustvo sa kolicima možete pročitati klikom na dugmence koje se nalazi ispod.

Meni ni jedna kišobran kolica nisu bila lepa, zato o njima nisam ni razmišljala. Ali u ova sam se zaljubila, zato je i odluka pala upravo na Kinderkraft pilot model.

Ali za sve treba iskustvo, pa tako i za kolica. Ovo je moje iskustvo. A vi buduće mame dobro razmislite, ili ako imate novca kupite i jedna i druga, pa po potrebi koristite.

Ja čekam da Luna izadje iz jajeta, pa da prodam ta naša 3u1  jer otkad sam kupila kišobran kolica, ni jednom nije sela u ta 3u1.

Toliko od mene za ovaj put…

Do sledećeg čitanja…

Mom of three angels

This Post Has One Comment

Оставите одговор