Kolica za bebu 3u1- naše iskustvo

odabir

Kolica za bebu

Jos i pre nego što sam ostala trudna prvi put umela sam da bacim pogled na kolica, i znala sam otprilike šta bih ja to želela kada jednog dana budem imala bebu. A kada sam ostala trudna onda sma već detaljnije gledala, isčitavala, informisala se. Elem, dosta sam istraživala i rešila da uložimo u kolica odredjenu svotu novca, ali da obuhvate sve i da to budu kolica koja će izvozati svu sitnu nam decu, jer smo mi od starta želeli da imamo troje dece. Tako i bi.

Gledala sam, kopala kojekuda i drugarica mi kaže za stranicu na fb Dečija kolica https://www.facebook.com/decija.kolica.oprema/. Udjem gledam i zaljubim se. Zaljubim se u naša na prvi pogled.
Lara je rodjena u januaru i nismo odmah kupovali kolica da nam ne stoje za dzaba i zauzimaju prostor. Tako da smo kolica kupili kada je ona imala 3 meseca. Shell excluzive 2018. najnoviji model u njihovoj kolekciji. Da sada treba da izaberem ne bih znala, imaju izbor pamet da stane. Kao što rekoh ja sam se zaljubila u ova naša. Pričala sa Nemanjom, malo nas je bilo strah da poručimo preko neta nešto u toj vrednosti, a da pre toga lično nismo videli. Medjutim recenzije i komentari kupaca su nas ohrabrili i ja poručim.

Stigla su kolica kao sa slike. Najlepši deo je ta kolevka što se koristi kao do 6 meseci. Lara i Lav jesu koristili, evo Luna par puta svega, ona najviše voli jaje ili ti autosedište.

A sportski deo su Lara i Lav izvozali za sve pare. Uz njih smo dobili još i pokrivač kada je kiša i rukavice koje se montiraju, pa zimi samo uguram ruke u to i toplo je.
Sva kolica 3u1 pa i ova jesu glomazna i jesu teška. Ali meni ne smeta jer živimo na selu, a i imamo veliki auto pa ne moram da ih vucaram kao neko ko živi u zgradi pa im treba nešto praktičnije.
Mada ja koliko sam luda i u zgradi da živim ova bih kupila. Ono što jest',jest' da su laka za upravljanje, mogu jednom rukom da se guraju, a amortizeri pomažu da se ne struckaju mnogo ukoliko je neravno.

Lara i Luna isključivo vole mirnu i laganu vožnju, tako da su mi kolica poslužila top, dok je Lav voleo da se štrucka pa sam njega dodatno uljuljlavala.

Bunker koji se nalazi dole je velik i prostran, tako da nama sve iz kupovine stane dole. I torba je otslužila svoje, toliko pelena, vlažnih maramica, krema, kašica, vode i sokića je prenela da se ne zna broj. Dakle da sumiramo. Kolica 3u1 jesu glomazna i jesu teška, ali dobije se autosedište koje se montira na ram i ne mora da se nosi kolevka ili sportko sedište, nego se dete vozi u tome. Kolevka koja je kao krevetac, najlepši deo i sportski deo koji je najupotrebljiviji od 6 meseci pa do.... Ihaaaaaj...
Nisu za mali auto i za nekog ko treba da vuče posebno ram, posebno deo koji bi da montira od ta tri.
Ali evo nama se i treće dete voza u njima i neoštećena su, a koliko puta su spakovana i rasoakovana iz kola ne smem ni da spomenem. Zaista su za decu predudobna.
Da vrede, vrede svakog dinara. Ja se nisam pokajala što smo ih kupili.

Ono u šta sa sada gotovo sigurna jeste da će Mesec dobiti ova kišobran kolica. Gledajući recenzije sigurno ću ih uzeti, a update će biti kada ih malo isprobamo. Zašto se odlučujem na ovo kada sm nahvalila gore 3u1 kolica. I dalje stojim iza toga da su ona top, ali ja sada ako idem negde sama sa njih troje ne mogu da vučem i kolica oja moram da montiram i razmontiram i spakujem i... Trebaju mi kolica koja su baš baš lagana i koja se montiraju jednom rukom, što su definitivno ova. A nisu papreno skupa. Više o iskustvu možete saznti klikom na dugmence dole.

Toliko od mene za ovo javljanje… Do sledećeg čitanja…

Mom of three angels

This Post Has One Comment

Оставите одговор